Παρουσίαση

Geospatial Enabling Technologies (GET)

Σύντομη Περιγραφή Μέλους

Η Geospatial Enabling Technologies (GET), ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στην Αθήνα. Είναι μια SME που ειδικεύεται στην εμπορία και την παροχή γεωχωρικών προϊόντων και υπηρεσιών λογισμικού στον τομέα της Γεωπληροφορικής σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αφρική.

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικών, εφαρμογών, συστημάτων Γεωπληροφορικής, υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, αναβάθμισης, συντήρησης και εκπαίδευσης στο χώρο της Γεωπληροφορικής, Ανοιχτών δεδομένων, Περιβάλλοντος, Γεω-Επιχειρηματικής Ευφυΐας, Παρατήρησης Γης και Δεδομένων για Digital Twins

Η GET είναι η πρώτη εταιρεία Γεωπληροφορικής στην Ελλάδα που αναπτύσσει επαγγελματικές, σύνθετες λύσεις βασισμένες σε Ελεύθερο / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ) μέσω σύγχρονων επιχειρηματικών μοντέλων (Infrastructure/Software/Data as a Service). Οι λύσεις που παρέχει η GET βασίζονται στη γνωστή σουίτα λογισμικού FOSS4G, καθώς και σε προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί εσωτερικά (GET SDI PORTAL) και είναι σύμφωνες με τα Ευρωπαϊκά (οδηγία INSPIRE) και τα διεθνή πρότυπα (π.χ. OGC, W3C).

Κοινωνικά Μέσα